2018-09-11 12:10:59• hírek • (x)

Hitted volna? Hamarosan Kern András és Hernádi Judit nevetteti meg a szatmári közönséget

Hitted volna, hogy Kern András és Hernádi Judit hamarosan Szatmárnémetibe érkezik egy fantasztikus vígjátékot hozva el a helyi közönségnek? És azt hitted volna, hogy akár te is részt vehetsz az előadáson? Nos, ha hiszed, ha nem, ez így igaz, ugyanis szeptember 17-én a Szakszervezetek Művelődési Házában áll színpadra a két színész.

A Hitted volna? című előadás történetben Herman (Kern András) és Christine (Hernádi Judit) barátok már több mint harminc éve. Amíg házastársaik éltek, állandóan összejártak négyesben, elválaszthatatlanok voltak egymástól. Mára mindketten egyedül maradtak, mégis alig találkoznak. Christine-nek elege van a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből és emlékekből. Elhatározza tehát, hogy elköltözik és maga mögött hagy mindent, elindul New Yorkból Floridába, hogy új életet kezdhessen. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap van csak hátra a régi életből, amikor betoppan Herman, néhai férjének jóbarátja, és képtelen ötlettel áll elő. Az egész egy agyrém, merő képtelenség, ráadásul röhejes is... Vagy talán mégsem annyira? Míg telnek az utolsó dobozok, sok kérdésre válasz születik: menni vagy maradni, megszokni vagy megszökni, kockáztatni vagy biztosra menni?



Könnyed, szórakoztató színház, leheletnyi iróniával és két színészóriás, Hernádi Judit és Kern András jutalomjátékával, Richard Baer darabja rengeteg humorral és szeretettel mutatja be, hogy csodák márpedig történhetnek. Bármikor, bárkinek az életében… -írja a vígjáték beharangozója, de ettől talán többet mondanak a nézői visszajelzések.


„Nagyszerû előadás, igazi jutalomjáték Hernádinak és Kernnek, és nagyon jó szórakozás a nézőnek. Könnyed, humoros, időnként felhőtlenül, időnként könnyesen kacagtató darab, ami megérinti a lelket, hiszen előbb-utóbb a párkapcsolatban élők felét eléri a szeretett társ elvesztése. Kitünő, ajánlom” –írja egy elégedett néző a darab adatlapján, s véleményével koránt sincs egyedül. Hitted volna, hogy ekkora siker ez az előadás?



Ha te sem szeretnél kimaradni a 100 percnyi tömény szórakozásból, akkor irány az Északi Színház jegyirodája, hiszen a jegyek rohamtempóban fogynak. A darabot szeptember 17-én 19.00 órától kerül bemutatásra Szatmárnémetiben, a Szakszervezetek Művelődési Házában. Te ott leszel?

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: